Media

Etapa de viteză în coastă este programată în calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv  a se desfășura în zilele de 14 – 16 Octombrie 2022.

Organizator al etapei este ACS AMC RACING – AMC CURSE, club patronat de către Mihai Leu.

Sponsori si Parteneri:

  • Audi
  • Aro Palace
  • Superbet
  • Kiss FM
  • Justice Security Services
  • Comprest
  • Popescu si Asociatii

Este permis accesul reprezentantilor media cu acreditare emisa de FRAS.

Ofiter media: Alina Stefanescu, tel. 0747947613

Conferintele de presa (daca este cazul) vor fi anuntate online si prin email jurnalistilor acreditati.

Avem rugamintea ca toti reprezentatii media sa poarte vesta galbena pentru identificare pe traseul competitiei.

Extras din Planul de Securitate privind Reprezentantii Media

Jurnaliștii si fotografii vor purta veste si permise de acces oficiale, care îi autorizează să se deplaseze în afara zonelor rezervate. Aceastea, bineînțeles, au scopul să le permită să facă fotografii clare din cele mai bune unghiuri; însă, fotografii nu au voie în niciun moment să ocupe o poziție care să îi pună în pericol pe ei înșiși sau pe concurenți.

Trebuie să se asigure că fotografii sunt identificabili în mod clar de către public, astfel încât acesta realizează de ce și cu ce autoritate stau aceștia într-o zonă în care publicului nu i se permite să intre. Trebuie de asemenea să se asigure că toți oficialii și, în special, arbitrul de traseu din fiecare loc sunt informați în totalitate privind motivul pentru care fotografii stau într-o zonă în care acestora nu li se permite să intre.

Reprezentanții media nu sunt scutiți de respectarea regulilor de securitate generale. De regulă, acest lucru nu ar trebui să le limiteze capacitatea de a-și îndeplini atribuțiile, totuși, dacă trebuie să se aleagă între desfășurarea activității lor și expunerea la un nivel de risc inacceptabil, securitatea trebuie să prevaleze întotdeauna.

Numai reprezentanților media care poartă vesta li se va permite accesul în zonele de traseu   în care spectatorii nu sunt, de regulă, admiși. Toți ceilalți membri ai mass-media trebuie să se conformeze normelor în vigoare privind spectatorii, cu excepția zonelor destinate interviurilor, centrelor de presă, etc.

Orice persoană care poartă o vestă trebuie să se asigure că aceasta este vizibilă în mod clar întotdeauna și că nu este acoperita de îmbrăcăminte.

Dacă, după opinia arbitrilor de traseu, o persoană care poartă vesta se află într-o zonă periculoasă, respectivei persoane i se va cere să se deplaseze într-un loc sigur. Arbitrii de traseu trebuie să fie fermi, să își păstreze calmul și să evite confruntarea. Dacă persoana în cauză nu respectă această instrucțiune, arbitrii de traseu trebuie să îl informeze șeful de traseu.

CĂI DE ACCES RIVERANI

Accesul riveranilor pentru zilele de Sâmbătă și Duminică, respectiv 15.10.2022 și 16.10.2022 se va efectua în intervalul orar din tabelul de mai jos:

SÂMBĂTĂ
8:00   – ÎNCHIDEREA CIRCULATIEI
11:00 – 11:30 ACCES RIVERANI
13:00 – 14:00  DESCHIDEREA CIRCULATIEI
16:00 – 16:30 ACCES RIVERANI
18:30 – DESCHIDEREA CIRCULATIEI
DUMINICĂ  
8:00 – ÎNCHIDEREA CIRCULAȚIEI
10:00 – 10:30 ACCES RIVERANI
12:00 – 13:00  DESCHIDEREA CIRCULAȚIEI
15:00 – 15:30 ACCES RIVERANI
18:30 – DESCHIDEREA CIRCULAȚIEI

Coordonarea accesului pentru riverani se va desfășura în permanenta supraveghere și îndrumare a persoanelor oficiale de pe traseu.

Toate unitățile de Prim ajutor (Poliție, Pompieri, Ambulanță) vor avea acces nestingherit către locurile solicitate.

SECTOARELE DE DRUM

  • ȘIRUL LIVEZII

Str. Caraiman, Str. Spătarul Nicolae Milescu, Str. Warthe vor avea acces dinspre/către oraș prin Str. Făgetului/Str. Crișan.

  • WARTHE

Zona City Light Apartments și Str. Stejerișului vor avea acces pe Str. Stejerișului spre Warthe Pension.

  • ZONA BELVEDERE

Zona Rezidențială Holiday Belview și Str. Stejerișului vor avea acces pe strada Nisipului de Sus.