Campionatul Național de Viteză în Coastă și-a ales câștigătorii

Trofeul Audi Brașov a stabilit podiumul campionatului pe Drumul Poienii în 15 – 16 Octombrie. Etapa a fost câștigată de Octavian Ciovică, urmat de Lucian Răduț și Călin Făgădar. La competiție au participat aproape 100 concurenți.

Credit Foto: Facebook – Octavian Ciovica

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a desfășurat la Brașov. Programul a fost special creat pentru a oferi acces riveranilor între manșele din ambele zile. La start s-au aflat 97 concurenți și doi invitați din partea organizatorului. Deși au fost mici incidente în ambele zile, etapa s-a încheiat cu bine și în siguranță. 75 concurenți au reușit să parcurgă ambele manșe de concurs, ocupând diferite poziții în clasamentele pe clase și categorii.

Hobby Auto Sport Brăila a câștigat clasamentul echipelor, cu echipa formată din Răzvan Gosta și Marcel Găman. Pe locul secund s-a situat AMI Racing, formată din Alexandru Cazacu, Alexandru Krepelka și Emil Ghinea.

La Categoria I, Lucian Răduț a dominat podiumul, urmat de Călin Făgădar și Alexandru Pițigoi. Categoria ÎI a fost câștigată de Octavian Ciovică, Mihai Leu urcând pe locul secund, podiumul fiind completat de Aurelian Andronache. Clasamentele finale ale etapei sunt disponibile pe website-ul competiției. În zilele ce urmează vor fi publicate clasamentele pentru întreg sezonul 2022.

Evenimentul a fost organizat de ACS AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sponsori și parteneri:

– Audi

– Superbet

– Aro Palace

– Justice Security Services

– Kiss FM

– Comprest

– Popescu și Asociații

– United Media