Trofeul Audi Brasov 2022 – Comunicat de informare

Trofeul Audi Brașov 2022 va avea loc în acest weekend pe traseul cunoscut de pe Drumul Poienii. La start sunt așteptați peste 100 de concurenți din diferite clase, astfel încât spectacolul va fi pe măsura unui eveniment de excepție.

Ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă urmează să aloce ultimele puncte în clasamentele anuale. Audi România este partenerul principal al competiției, colaborarea cu grupul organizatoric AMC Racing – AMC Curse urmând a debuta în acest weekend. Cunoscuta marcă auto are o istorie lungă în motorsport, astfel încât parteneriatul va aduce o imagine avantajoasă evenimentelor motorsport din România.

Programul de închidere a circulației

Având în vedere programul strict de închidere a circulației, organizatorii au rugămintea ca participanții să se adapteze și să își pregătească programul din weekend, astfel încât să nu existe probleme organizatorice.

Parcul service va fi amplasat ca în fiecare an în Brașov, Parcarea din Livada Poștei, Parcarea Bibliotecii Județene și Str. Lungă (sectorul cuprins între Str. Nicolae Iorga și Str. Șirul Livezii).

Circulația va fi restricționată astfel:

Programul competiției

Sâmbătă vor avea loc două manșe de recunoașteri și două manșe de antrenamente cronometrate, pe baza cărora se va întocmi ordinea de start pentru a doua zi. Duminică vor avea loc alte două manșe de recunoașteri, urmate de cele două manșe de concurs. Festivitatea de Premiere va avea loc după afișarea rezultatelor. În funcție de desfășurarea competiției, programul poate suferi modificări, însă se va face tot posibilul pentru respectarea programului de deschidere a circulației.

Locațiile etapei de viteză în coastă

  • Comandamentul / Secretariatul competiției:

Brașov, Hotel ARO PALACE, Bd. Eroilor Nr. 27;

  • Parc Închis:

Brașov, Parcarea din Livada Poștei GPS: 45° 38.707’N; 25° 35.245’E.

  • Parc de Service:

Brașov, Parcarea din Livada Poștei, Parcarea Bibliotecii Județene, Str. Lungă (sectorul cuprins între Str. Nicolae Iorga și Str. Șirul Livezii).

  • Centrul de presă:

Brașov, Hotel ARO PALACE, Bd. Eroilor Nr. 27; GPS: 45° 38.708’N; 25° 35.435’E.

  • Festivitatea de premiere:

Brașov, platoul central al Bibliotecii Județene Gheorghe Barițiu, Str. După Ziduri Nr. 1;

Harta traseului

Amplasarea publicului pe traseu

În situația în care vă aflați pe traseul competiției în timpul desfășurării, organizatorii solicită evitarea zonelor aglomerate, dar și a locurilor periculoase. Mai multe detalii despre amplasarea publicului pe traseu aici.

Important !

Oficialii de pe mașinile de Securitate vor lua toate măsurile ca, în cazul în care pe traseul evenimentului se află spectatori în zonele marcate cu roşu, să-şi folosească toată autoritatea pentru a muta spectatorii din acel loc.

Sponsori si parteneri:

• Audi

• Superbet

Aro Palace

• Justice Security Services

• Kiss FM

• Comprest

• Popescu si Asociatii

Website-ul oficial al competiției: www.trofeulaudibrasov.ro

Pentru acreditări media: info@trofeulaudibrasov.ro

Alte informații și detalii privind evenimentul: info@trofeulaudibrasov.ro